Skip to main content

Integreat Procure App

Altijd en overal toegang tot alle functionaliteiten in jouw Integreat ProCure.web portaal

Snel een factuur of bonnetje scannen? Een onkostennota indienen? Een bestelling aanvragen?  Of een budget goedkeuren? Dit en nog veel meer kan je allemaal vanop je smartphone met de handige ProCure-app van InteGreat.

Beheer je volledige aankoopproces vanop je smartphone!

  • Snel een factuur of bonnetje scannen
  • Status en betaling van een ingediende schuldvordering controleren
  • Aanvragen van een bestelling
  • Het indienen van een onkostennota
  • Controleren en goedkeuren van een budget

Download de Integreat ProCure App voor:

Om gebruik te kunnen maken van de Integreat  App heb je een toegang tot Integreat ProCure.web portaal  nodig. De mogelijkheden van de app variëren en zijn afhankelijk van de configuratie van Integreat ProCure.web binnen jouw organisatie en je gebruikersprofiel.

Wat mag je van de Integreat ProCure App verwachten?

Meteen inscannen

Een factuur of bonnetje van je onkosten ontvangen? Met de ProCure-app kan je het meteen opladen. Via de app maak je snel een foto en wordt het automatisch opgeslagen in Integreat ProCure. Nadien kan je het eenvoudig terugvinden.

Bestellingen indienen

Heb je een dringende bestelling, maar heb je geen computer om de aanvraag te plaatsen? Dankzij de ProCure-app win je tijd. Via de app kan je vanop je smartphone je bestelling aanvragen.

Aankopen goedkeuren

Dringende aanvragen kan je met de app nu snel behandelen. In de app vind je alle info over de aanvraag en kan je vervolgens met een simpele druk op de knop valideren. De aanvrager krijgt zo snel de beslissing, waardoor het aankoopproces geen vertraging oploopt.