Skip to main content

Integreat Financials

Organiseer de financiële processen en rapportering op uw maat

InteGreat Financials is een softwarepakket voor het beheer van uw financiële processen. Het automatiseert uw volledige boekhouding en is naadloos geïntegreerd met uw aankoop- en verkoopprocessen. Bovendien stelt u via Integreat Financials eenvoudig rapporten op voor elk mogelijk niveau binnen uw organisatie: van groepsniveau tot lokale afdeling.

Voor iedereen die zijn financiële processen wil optimaliseren

  • Onderwijsinstellingen
  • Autonome gemeente- en provinciebedrijven
  • Congrescentra
  • Culturele centra
  • Woon- en zorgcentra
  • Gezondheidsinstellingen
  • Beroepsfederaties
  • Interimkantoren
  • Aankoopcentrales
  • Franchises

Eén systeem voor een geautomatiseerde boekhouding en financiële rapportage

Vraag uw InteGreat Financials demo aan

Wat mag u van Integreat Financials verwachten?

VEREENVOUDIGING

Softwarepakketten voor de algemene boekhouding zijn niets nieuw. Maar wat InteGreat Financials anders en nog eenvoudiger maakt, is de naadloze integratie met uw aankoop- en verkoopprocessen waardoor al deze gegevens automatisch de boekhouding binnenkomen.

MINDER PAPIERWERK

Elektronische facturen, scans, codabox-bestanden, loonbrieven van het sociaal secretariaat… alle digitale documenten komen binnen in één digitale brievenbus en worden geautomatiseerd in de boekhouding verwerkt.

SECTORSPECIFIEKE BOEKHOUDING

Boekhouding is vrij standaard, maar toch heeft elke sector zo zijn specifieke trekken. Denk bijvoorbeeld aan de terugbetalingen  in het onderwijs, attesten voor kinderopvang, … Dergelijke specifieke kenmerken heeft InteGreat geautomatiseerd in zijn InteGreat Financials-software.

GEDETAILLEERDE RAPPORTERING

Moet u rapporteren tot op het niveau van verschillende departementen of zelfs de lokale entiteiten binnen uw organisatie? Dat kan met InteGreat Financials, dankzij het ingebouwde analytische filtermechanisme.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

InteGreat Financials biedt een vertrouwde user interface die aansluit op de huidige InteGreat-oplossingen: duidelijke navigatie, uitgebreide personalisatiemogelijkheden en eenvoudig aanpasbaar aan nieuwe noden en wensen.

Hoe gaat InteGreat te werk?

1
2
3
4

ANALYSE

Eerst luisteren we, zodat we een goed zicht krijgen op uw workflow en verwachtingen. We overlopen samen het volledige aankoopproces of brengen het mee in kaart.

AFSTEMMING

Het Integreat Financials-pakket wordt ingericht naar uw specifieke noden en wensen: de gebruikers en hun rollen worden vastgelegd, uw specifieke terminologie wordt geïntegreerd

IMPLEMENTATIE

De oplossing wordt geïnstalleerd bij u ter plaatse of in de cloud. Het volledige proces wordt van A tot Z gedocumenteerd, zodat nieuwe gebruikers snel aan de slag kunnen.

DIENSTVERLENING

Integreat heeft een uitgebreid aanbod aan diensten: gepersonaliseerde opleidingen, periodiek onderhoud, helpdesk en meer.

Een geïntegreerde boekhouding met slimme automatisering van boekhoudkundige taken op maat van uw sector

Vraag uw InteGreat Financials-demo aan