Skip to main content

Integreat INIS

Beheer de workflow van uw inschrijvingsproces en verkoopfacturatie

Integreat INIS is een softwareoplossing voor het automatische beheer van uw evenementen, opleidingen, seminaries en andere activiteiten, inclusief online/on-site registratie van inschrijvingen en aanwezigen, beheer van attesten en evaluaties, afhandeling van de (groeps)facturatie en analytische rapportering.

Voor iedereen die vaak grote volumes registraties, facturen en aanwezigheden te verwerken heeft

  • Onderwijsinstellingen en schoolbesturen
  • Ledenorganisaties
  • Congrescentra
  • Culturele centra
  • Beroepsorganisaties

Eén systeem voor het beheer van al uw inschrijvingen tot de facturatie

Vraag uw Inis-demo aan

Wat mag u van Integreat INIS verwachten?

VEREENVOUDIGING

INIS biedt u één centraal systeem voor de volledige afhandeling van alle aspecten van uw registratieproces: van online/on-site registratie van inschrijvingen en deelnemers (studierichtingen, klassen en studenten of leerlingen), over het beheer van alle activiteiten tot en met de online betalingen, facturatie en de rapportering

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Duidelijke navigatie, uitgebreide personalisatiemogelijkheden en eenvoudig aanpasbaar aan nieuwe noden en wensen.

UITGEBREIDE RAPPORTERING

Een attest nodig voor alle deelnemers van een cursus? Gerichte acties naar deelnemers? Automatische evaluaties? U kunt alle nodige documenten en rapporten opvragen uit het systeem.

EFFICIËNTIE

INIS verwerkt grote volumes registraties en geeft u de mogelijkheid om facturen automatisch te genereren en per post, per e-mail of elektronisch uit te sturen. Gepersonaliseerde instellingen per deelnemer/leerling laten u toe om automatisch facturen te spreiden over meerdere betalers (firma-deelnemer, gescheiden vader-moeder, maximum-factuur, …).

Hoe gaat Integreat te werk?

1
2
3
4

ANALYSE

Eerst luisteren we, zodat we een goed zicht krijgen op uw workflow en verwachtingen. We overlopen samen het volledige registratieproces van uw activiteiten of brengen het mee in kaart.

AFSTEMMING

Het Integreat INIS-pakket wordt ingericht naar uw specifieke noden en wensen: de gebruikers en hun rollen worden vastgelegd, uw specifieke terminologie wordt geïntegreerd

IMPLEMENTATIE

De oplossing wordt geïnstalleerd in uw ICT-omgeving of in de cloud. Het volledige proces wordt van A tot Z gedocumenteerd, zodat nieuwe gebruikers snel aan de slag kunnen.

DIENSTVERLENING

Integreat heeft een uitgebreid aanbod aan diensten: training en coaching, opleidingen, onderhoud en updates, helpdesk, remote en on-site support en meer.

Eén systeem voor het beheer van al uw evenementen van online inschrijving tot en met de facturatie en de financiële opvolging

Vraag uw Inis-demo aan