Skip to main content

Captain's club is aanwezig op de Bedrijvencontactdagen op 27 & 28 april in Kortrijk!

Naar aanleiding van de Bedrijven Contactdagen die eind april doorgaan in Kortrijk Xpo, wil de zogenaamde Captains Club op hun gezamenlijke stand de wedergeboorte van het ondernemersleven in de verf zetten. De Captains Club is een gezelschap van Kortrijkse ondernemers die de passie voor het beroep gemeen hebben en met een positief gemoed denken en handelen in termen van ‘osan deure doen‘.    

Velen onder hen, zoals Group Vandecasteele, EFFIX, Travelexpo of Vancia Car Lease breidden hun activiteiten uit en zijn er nog sterker uitgekomen. Zo ook Huis Van Wonterghem, dat dankzij de deelname aan de laatste Bedrijven Contactdagen en in samenwerking met de Captains Club, kon rekenen op een prachtig publiek voor de nieuwe ‘foodbox formule’ voor bedrijven. “Die formule, uitgewerkt in 2021, was meteen een schot in de roos omdat we aan de wens van vele bedrijven konden beantwoorden om medewerkers te verrassen met een culinaire attentie als bedanking voor het vele thuiswerk tijdens de lockdownperiode”, aldus Gregory Van Wonterghem.

Terug naar het oude normaal

De Captains Club vond het terugkeren naar het ‘oude normaal’ het ideale moment om het bedrijfsleven weer te vieren. “En waar beter dan op de Bedrijven Contactdagen”, zo stelt Thibaut Martens, marketing manager van Group Vandecasteele. “Het is voor ons extreem belangrijk om te tonen dat we er nog zijn, de ondernemers, en vooral hoe. Voor iedereen waren het challenging times, maar uit uitdagingen komt ‘goeste’, komt ‘vooruitgang’. En dat willen we samen met de andere Captains Club leden bejubelen en tonen. Iedereen is dus welkom op onze stand voor een hapje en een drankje, en bovendien maakt iedereen die onze stand bezoekt en zijn of haar visitekaartje achterlaat, kans om zo’n foodbox formule te winnen voor hun bedrijf en zijn of haar medewerkers.”

info: De Captains Club is op 27 en 28 april terug te vinden op stand 1100. Voor meer info: www.captainsclub.be